Maturitní sloh - popis pracovního postupu

Útvar: Popis pracovního postupu
Autor: Vladimír Horák (nepoužívejte text, i učitelé umí používat Google)

Jak si vyrobit jednoduché krmítko?

Jelikož se konečně přiblížila zima a za dlouhých večerů nemáte s vaším dítkem co dělat, připravili jsme pro vás návod na výrobu jednoduchého krmítka.

Co budeme potřebovat:
1-5 kokosů (respektive skořápky od nich), provázek (nejlépe přírodní), nůžky, nůž, vrtačku a nějaké to sypání
Eventuálně: náplasti, prášky na bolest a nervy

Postup:

Nejdříve si vezmeme kokos, již bez mléka a vydlabeme vnitřní bílou část, kterou můžeme použít v kuchyni. Toto je velmi pracné, dávejte si pozor na prasknutí skořápky, kterou potřebujeme vcelku!


Po úspěšném vydlabání zhruba třetího kokosu (jelikož nám předchozí praskly), vezmeme nůž a opatrně se pokusíme udělat do kokosu čtyři dírky, naproti sobě, do kterých později navlékneme provázky. Dírky by měly být zhruba 1 cm pod okrajem.  Po deseti minutách marného snažení vezměte vrtačku a díry vyvrtejte. Nezapomeňte použít  ochranné brýle a rukavice!

Po pár dalších minutách tvrdé práce a hromadě prasklých kokosů, máme konečně dvě půlky navrtané. Vezmeme provázek a odměříme zhruba čtyřikrát 10 cm. Provázek provlékneme postupně všemi dírkami, které leží naproti sobě. Zavážeme a krmítko je hotovo!

Nyní ukažte krmítko vašemu dítěti, které je znuděné, protože celou dobu nemohlo ani trochu pomoci. ,,Prásk“ krmítko se rozbilo, jak spadlo na zem. Uklidněte se, vezměte si prášek, posaďte vaše dítě před televizi, zajeďte do nejbližšího zverimexu, kupte krmítko a sypání.

Nyní stačí krmítko vítězoslavně přivázat na strom a těšit se krásným výhledem.
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Kazi

Ahoj lidi, jak je?
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat