Simpsonovi: Homer a Marge se rozvádějí

V průběhu tohoto týdne se internetem rozletěla zpráva o tom, že Marge a Homer se rozvádějí. Fanoušci oblíbeného seriálu Simpsonovi truchlí...
Umíte si představit Simpsonovi, kde Marge a Homer spolu nebydlí? Přeci není možné, aby Margeina trpělivost přetekla až po tolika sériích Homerových ztřeštěnostech...

Pokud ve vás tato zpráva vzbudila obavy o budoucnu seriálu, můžete být v klidu, protože:

Nikdo se nerozvádí!

Všechny zprávy, které se na internetu vyrojily byly jen omylem. Začalo to nevinným oznámením producenta v rozhovoru, že Marge a Homer se v přístím díle rozejdou. 
Pokud ale víte něco o tomto seriálu, Homer a Marge už se jednou rozvedli v 8. sérii, kde si Homer myslel, že si ho Marge nezaslouží a požádal o rozvod. Následně mají v této epizodě znovu svatbu. Další svatbu měli i v 20. sérii, ve které zjistili na základě úřednické chyby, jejich svatba z 8. série neplatila.

To, že se Marge a Homer nerozvádějí a zůstávají i nadále spolu, potvrdili tvůrci i na oficiálním twitteru, aby uklidnili rozrušené fanoušky. Pro tento tweet byl využit všem velmi známý obrázek, kde Bart píše na tabuli, v tomto případě psal: "Homer a Marge se nerozcházejí".

Zdroj: TVline
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Alesia

"You don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand! You say no! You have the guts to do what's right, even when everyone else just runs away."
"Don't let the muggles get you down."
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat