Blogger: 10 stránek se šablonami ke stažení zdarma

Máte blog, který potřebuje nový kabátek a nestačí vám výchozí šablony? Tenhle článek je pak přímo pro vás. Proč používat základní šablony, když na internetu je jich spousta? 

Na těchto stránkách najdete spoustu šablon - úzkých, širokých, responzivních, šablon pro galerie obrázků, magazíny, deníčky, fashion blogy apod. Každý si snad vybere. 

Každá stránka má možnost si pustit šablonu v demu, kde si ji můžete podrobně prohlédnout a vyzkoušet. Všechny nabízejí šablony zdarma ke stažení.

Jedna z nejznámějších stránek se šablonami. Tento web je první, který skáče v google při vyhledávání šablon. Dřív velmi oblíbená stránka už ale ovšem nepřidává nové šablony, třeba si ale i tak vyberete. Obsahuje více než 4 000 šablon.

Na stránce je 47 pěkných šablon. Hlavně pro blogy o technologiích, magazíny, galerie a stránky s multimédii.

Více než 100 šablon různých stylů a pro různé typy blogů.

Obsahuje více než 30 šablon z různých kategorií. Většina šablon si umí poradit s obrázky v článcích lépe než šablony z jiných stránek.

Pouze 15 šablon, ale všechny jsou responzivní. Každý design má jiný styl provedení a jsou detailně propracované.

Jedna ze stránek, která "sbírá" šablony různých autorů. Nyní má více než 3000 šablon.

Další stránka se šablonami z různých zdrojů. Pokročilé vyhledávání mezi nimi dle různých faktorů. Více než 2000 šablon.

Po btemplates druhá stránka, která se objevovala v google na prvních pozicích, nyní se trochu propadla. Obsahuje více než 1000 šablon, poslední dobou je méně aktualizovaná, ale přesto šablony pomalu přibývají.

Další kolekce šablon obsahující prozatím 94 šablon. A opět s možností filtrace vyhledávání mezi nimi dle různých požadavků.

20 šablon ve stylu minimalismu a jednoduchosti, přesto moderní a využívající pokročilých prvků.


Máte nějakou svou oblíbenou stránku se šablonami? Podělte se s námi o ní v komentářích, protože šablon není nikdy dost a než člověk najde svou vysněnou může někdy trvat věčnost...
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Alesia

"You don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand! You say no! You have the guts to do what's right, even when everyone else just runs away."
"Don't let the muggles get you down."
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat