Multifandom: Nejlepší videa (1. část)

Přináším vám to nejlepší z Multifandom videí na youtube. Jelikož videí bude hodně a nechci vám způsobit nějaké problémy s načítáním či dokonce shodit váš prohlížeč, budu videa dávat do článků po pěti. Nyní čtete 1. část, proto je na místě vysvětlit o co vlastně jde.

Multifandom videa jsou sestříhané scény z filmů a seriálů s hudebním podkladem. V jednom videu se mohou najednou vyskytnout desítky seriálů - je obdivuhodná práce, kterou si s tím autoři dali. Sestříhat tolik scén do sebe, aniž by z toho udělali "maglajs" je skoro umění.

Následující videa jsou řazená "jak mi přišly pod ruku", tudíž v nich nehledejte žádný žebříček od nejlepšího po nejhorší. Všechna videa jsou zde, protože mě něčím zaujali a doufám, že se budou líbit i vám.

SPOILER ALERT! - samozřejmé, ale přesto nutné kvůli některým zdůraznit. Pod každým videem jsou vyjmenovány filmy a seriály použité ve videu, abychom případným spoilerům zabránili. Takže pokud nemáte dokoukaného Sherlocka a nechcete si zkazit překvapení, nekoukejte na první video.

Multifandom | Turn Your Back On Mother Nature

Sherlock BBC, Sleepy Hollow, The Avengers, The Dark Knight Rises, The Fall, Supernatural, Game of Thrones, Merlin, Star Trek: Into Darkness

Multifandom | The light behind your eyes

Není uvedeno (jen co jsem poznala): Sherlock, Supernatural, Chuck, Doctor Who, Torchwood, Arrow, Smallville, Captain America, The Walking Death, Hunger Games, Twilight, Amazing Siderman, Teen Wolf

Multifandom | READY OR NOT

The Hunger Games, Avengers, X-men, Arrow, Sherlock, Harry Potter, Limitless, Captain America, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Maleficent, Agents of S.H.I.E.L.D., The Maze Runner, Pompeii, The Amazing Spider Man, Supernatural, The Hobbit, Batman (The Dark Knight, Iron Man, Sucker Punch, The Mortal Instruments, The Purge, The 100, Wanted, 300, Doctor Who, X-men Origins: Wolverine, Divergent, Percy Jackson

Multifandom | Mashup 2014

Není uvedeno: Seriály a filmy z roku 2014

Good vs. Evil | Multifandom

Není uvedeno (jen co jsem poznala): The Vampire Diaries, Once Upon a Time, Star Wars, One Three Hill, Teen Wolf
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Alesia

"You don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand! You say no! You have the guts to do what's right, even when everyone else just runs away."
"Don't let the muggles get you down."
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat