Parkour inspirovaný hrou Assassin's Creed

Znáte Devina Grahama? On a jeho youtube kanál devinsupertramp stojí za natočením série videí s názvem Assassin's Creed meets Parkour in real life.

Vše začalo prvním videem, ve kterém vystupuje Ronnie Shalvis v roli Altaira (hlavní postava první hry ze série Assassin's Creed). Pokud hru znáte víte, že Altair provozuje jakousi verzi parkouru, aby dohonil svůj cíl nebo naopak někomu unikl. Ronnie v tomto videu využívá nejen parkour, ale i free running (protože očividně je v tom tak důležitej rozdíl, že je nutné se o tom hádat a rozebírat to pod každým videem na youtube - natolik, že už i já o tom rozdílu vím).


Assassin's Creed Meets Parkour in Real Life

Vzhledem k tomu, že video má nyní více než 37 miliónů zhlédnutí, lze to považovat za velký úspěch a možná i počet zhlédnutí hrál roli v úmyslu natočit celou sérii.

Assassin's Creed 3 Meets Parkour in Real Life

V druhém videu se Ronnie představí jako Connor z Assassin's Creed 3. Tak trochu mé nejméně oblíbené z těchto čtyř, ale přesto stojí za zhlédnutí.

Assassin's Creed 4 Meets Parkour in Real Life 

A nyní k mému dlouho oblíbenému videu, které je v pořadí třetí v této sérii. Ronnie se bohužel zranil při natáčení předchozího videa a tady ho velmi schopně zastoupil Chris Romwell. Chopí se zde role Edwarda - nyní mého oblíbeného piráta. Video je natočené na Comic Conu v San Diegu.

Assassin's Creed Unity Meets Parkour in Real Life

A nyní novinka vydaná před pár dny. Nemáme zde už jen jednoho assassina, ale rovnou čtyři! A to protože očekávaný díl Asssassin's Creed Unity se bude moct hrát ve spolupráci s přáteli. Jako hlavní postava Arno se zde představuje opět Ronnie. Video je natočeno v Paříži, aby korespondovalo s prostředím hry.

U všech dílů doporučuji i zhlédnout videa z natáčení, jelikož se tam objevují různé zajímavosti a vtipné situace, tudíž se u nich také opravdu nudit nebudete...
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Alesia

"You don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand! You say no! You have the guts to do what's right, even when everyone else just runs away."
"Don't let the muggles get you down."
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat