World of Tanks: 10 důvodů, proč začít hrát

World of Tanks je oblíbená MMORPG hra, kde hlavní roli hrají tanky a na vás je jejich ovládání. Vzhled tanků je propracovaný do detailů, objevují se zde tanky z období druhé světové války a začátku studené války. Kopírují tak skutečné tanky větších zemí, které v této době tanky k boji využívaly. Například to jsou: Sovětský Svaz, Německo, USA, Francie atd. Co se týče prostředí, ve kterém se můžete pohybovat, je zde široký výběr map.

Jak začít hrát
Hra je free to play, to znamená, že registrace i následné hraní je zdarma.
Stačí vyplnit jednoduchou registraci, stáhnout hru a hurá do boje.



Důvody proč hrát World of Tanks
  • Hra je zdarma.
  • Pokud jste milovníkem tanků, stačí vám jediný důvod: v této hře jsou tanky! A jaké!
  • Tank takřka nic nezastaví. Stromy? Domy? Ploty? No problem.
  • Design tanků přesně kopíruje skutečné tanky.
  • Jednoduché hraní a ovládání, přesto je ale potřeba spousta strategizování, takže nemusíte mít obavu, že by to bylo až příliš jednoduché.
  • I když se ve hře dá koupit premium účet nebo tank, není hra považována za pay to win. Důležité jsou zkušenosti a strategie.
  • Hra může být výzvou. Představte si, že jste poslední z týmu, kdo nebyl zničen, ale i tak dokážete zničit nepřítele a získat tak vítězství pro váš tým.
  • Vylepšujte své tanky a přizpůsobte si je dle sebe (i růžový skin s Hello Kitty není problém, stačí si ho stáhnout)
  • Hrajte se svými přáteli

Herní módy
Standardní bitva
V této bitvě se střetávají dva týmy po 15 hráčích. Každý tým má na mapě svou základnu. Vašim úkolem je obsadit základnu nepřítele nebo zničit všechny jeho tanky. Bitva trvá max. 15 minut. Standardní bitvu lze hrát na všech dostupných mapách.

Útok
Opět jsou zde dva týmy po 15 vozidlech, ale jen jeden tým má na mapě svou základnu. Úkolem tohoto týmu je svou základnu ubránit. Druhý tým pouze útočí a snaží se základnu obsadit nebo zničit všechny obránce. Bitva trvá max. 10 minut. Lze hrát jen na vybraných mapách.

Vzájemná bitva
Klasicky znovu jsou zde dva týmy. Na mapě je jedna neutrální základna. Zvítězit může ten tým, kterému se podaří základnu obsadit nebo zničit všechny nepřátelské tanky. Vzájemná bitva trvá max. 15 minut a stejně jako u Útoku lze hrát jen na vybraných mapách.


Tak neváhejte, zaregistrujte se a zničte všechny nepřátele!

Pro ty z vás, co již hru znají: Co vás přimělo tuto hru hrát? Co vás nadchlo? Nebo co vás naopak zklamalo?
Sdílet na Google Plus

Článek publikoval(a): Alesia

"You don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand! You say no! You have the guts to do what's right, even when everyone else just runs away."
"Don't let the muggles get you down."
    Blogger Komentáře
    Facebook Komentáře

0 komentářů:

Okomentovat